А случайно пробва ли, докато показва 9 стрелката, дали НАИСТИНА е толкова на клемите на акумулатора? И не се сърди на хора, дето се опитват да ти помагат със съвет или мнение. Толкоз...
Известие
Collapse
No announcement yet.
акомулатор
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеНе прави повече опити да я палиш,че ще сасипеш акумулатора.Свали го да се зареди,запали я и премери напрежението на алтернатора.Трябва да е над 14в.Ако е под сваляй алтернатора да го носиш на проверка.99% съм сигурен,че ти е заминал релерегулатора.Ако се скапе релерегулатора лампата на таблото няма да светне.Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениееми оказа се динамото , не го питах точно кво му е имало щото бързах но го е сменил, сичко ми струва 35лв, пари за труд не ми зе дажеНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеЕми то той Boby диагнозата ти я каза още преди 5 дена
Comment
Comment